Företagsstäd

Kontor

Vårt motto är att ”en ren och välvårdad lokal är en del i ett arbetsmiljöprogram”. Varje arbetsplats har olika behov, därför skräddarsyr vi på PD Miljövårdsservice AB en städlösning efter just era önskemål. Behovet, dvs frekvenserna på städningen utgörs av bla hur många som vistas och rör sig i lokalerna, men också vilken typ av verksamhet som bedrivs. Vi utlovar ett jämt resultat utan behov av dyra vår-och storstädningar. Rena golv minskar slitage och ökar hållbarheten samtidigt som behoven av eventuella poleringar minimeras.

Industri/Verkstad

Med vår långa erfarenhet av industri-, verkstads- och lagerstädning ska det kännas tryggt att lämna över städansvaret till våra pålitliga lokalvårdare. Vi förstår att varje verksamhet och lokal ser olika ut och kräver en skräddarsydd lösning för att tillgodose både verksamhetens, men också era villkor. Vi har den maskinella utrustningen för att snabbt och smidigt kunna utföra arbeten på stora som små ytor. Vid vårt första möte går vi igenom era lokaler för att diskuterar och kartlägga vilka områden som ska ingå i er lösning och hur ofta vi behöver städa, för att därmed kunna lämna ett fast pris.

Butiksstäd

Ge dina kunder vad de förtjänar! Vi har både kunskapen och den långa erfarenheten av städning i flera olika typer av butiker. Oavsett om ni behöver städhjälp av er modebutik, restaurang, delikatesshandel, livsmedelsbutiken eller i charken, gör vi allt för att tillgodose era behov. Vi diskuterar era rutiner och önskemål, för att sedan utformar ett utförligt städschema som motsvarar era förväntningar och eventuella krav som ställs på er verksamhet. Vi kommer och städar både innan eller efter stängning, beroende på vad som passar bäst för er och er verksamhet. Kontakta och för ett personligt möte!
Prova oss i 12 månader och låt oss bevisa vad vi pratar om!

Kontakta oss


Besöksadress
Möllersvärdsgatan 5
754 50 Uppsala

Lokalvård/Förvaltning
Tfn: 018-15 45 40

E-post:
”Statisticon AB har över 15 års erfarenhet av PD Miljövårdsservice. De är väldigt bra att ha att göra med. Oavse tt vilka krav vi ställer så kan man alltid lita på att problemet blir löst. Många gånger har vi behövt extrastäd på grund av olika aktiviteter eller andra tjänster och PD är alltid snabba och tillmötesgående. Vi har fått hjälp med bortfraktning av möbler, montering av mindre saker, fönsterputs mm. 

Utöver städningen ser också PD till att våra personal - och mötesrum är representativa, att frukt och fika handlas in. Kaffemaskinen och alla fikatillbehör sköts av PD och de ser även till att lampor byts ut vid behov.

Vi kan varmt rekommendera PD Miljövårdsservice.”
Stina Carrion Brännström
Personal- och ekonomiansvarig
Statisticon AB