Byggstädning i Uppsala

ByggstädningByggstädning
Byggstädning

Byggstädning som gör skillnad

Byggstädning kan utföras på olika sätt utifrån vilket behov ni som byggföretag har. Vi har under många år utfört byggstädningar både efter renoveringsprojekt och nybyggnationsprojekt av såväl hus som stora företagslokaler eller lägenhetsfastigheter. Vi är gärna med parallellt under byggprojektet som en resurs och tar undan byggskräp kontinuerligt eller utför bodstädning i era byggbodar. Ni kan också få hjälp med städning inför en slutbesiktning och utföra samtliga steg i form av grovstädning, finstädning samt inflyttningsstädning helt efter er planering. Under grovstädningen kommer vi först att avlägsna eventuella täckmaterial, cementfläckar, det värsta byggdammet samt annat överblivet material som finns kvar inför er egenkontroll och eventuella korrigeringar.

Ofta krävs det sedan ytterligare en städning som går på djupet och tar hand om alla ytor, golv och ser till att de är rena, blänker och att allt damm är borta. Efter det är det dags för slutbesiktning och sist kommer den avslutande putsningen och städningen innan inflyttning. PD Gruppen hjälper både företag och privatpersoner med grovstädning, byggstädningar och inflyttningsstädningar.

Trygg och säker byggstädning

Idag arbetar PD Miljö med byggföretag och privatpersoner i Uppsala, Stockholm och Märsta. Vi är anslutna till ID06 och har många års erfarenhet av att hjälpa byggföretag med de olika städningarna i ett byggprojekt. Vi vet vad som krävs för att få arbetet gjort och ändå lämna utrymme till hantverkare, så att inte resurser tas från deras arbetsprocess. Våra medarbetare är pålästa om regler och förordningar, är certifierade för exempelvis skylift och fallskydd. Hos oss kan ni lägga stora omfattande uppdrag som byggstädning efter bostadsrättföreningens stambyte, vid en nyproduktion eller välja oss som städbolag efter en mindre renovering i din bostad. Vi har både kunnandet och flexibiliteten att lösa samtliga uppdrag.

Det här ingår i byggstädning

Eftersom det kan variera mycket hur långt in i ett byggprojekt vi som städföretag kommer in, så varierar även uppdragen väsentligt. Oftast görs en städning där en grovdammsugning och en första avtorkning av samtliga ytor utförs, dvs en grovstäd. Detta oftast inför er första kontrollbesiktning. Sedan kommer vi tillbaka och utför en grundlig byggstädning eller även kallad finstädning. I de allra flesta fall är uppdraget här avklarat, men ibland går man in på nytt och utför en enklare inflyttningsstädning. Detta sker nästan uteslutande vid nyproduktioner, då det händer att man har behövt gå in och korrigera ytterligare i byggnationen.

Väljer ni PD Gruppen får ni en byggstädning som ni kan skräddarsy efter behov, men som också innehåller  en kontroll av hur mycket ytterligare städning det kan komma att behövas för att slut- och finstädningen ska bli helt perfekt. Ofta kan ni tjäna en del tid, och även pengar, på att redan från start förbereda för slutstädningen. Vill ni veta mer, tveka inte att höra av er till oss.

 
Checklista för byggstädning

Alla lösningar inom byggstädning skräddarsys efter era behov som kund. Genom åren har vi lärt oss att alla byggprojekt ser olika ut och det gör att ni får en flexibel städpartner i oss. Vill ni ha exempel på vad som kan ingå i en byggstädning, titta närmare på listan nedan:
  • Bortforsling och återvinning av byggmaterial.
  • Borttagande av cementfläckar, målarfärg och andra fläckar.
  • Grov- och findammsugning.
  • Avtorkning av golv och ytor.
  • Putsning av fönster och dörrar.
  • Bodstädning under projektets gång.


Kontakta oss


Besöksadress
Möllersvärdsgatan 5
754 50 Uppsala

Lokalvård/Förvaltning
Tfn: 018-15 45 40

E-post: