Trappstädning i Uppsala

TrappstädningTrappstädning
Trappstädning

Trappstädning handlar om mer än en trappa

Trappstädning handlar om att erbjuda varje besökare en välkomnande känsla och en entré som är ren och snygg. Trappstädning är att göra ett gott första intryck och hjälpa dig som är fastighetsägare eller bostadsrättsförening att sätta en hemtrevlig känsla. Med noggrannhet och kunskap – och framför allt omsorg om detaljerna ser vi till att du får en trappstädning som lyfter hela huset. Idag finns vi i Uppsala, Märsta och Knivsta. Hos oss får du alltid ett förutsättningslöst samtal och en kostnadsfri offert. Kontakta oss och berätta om behov och önskemål, så får du goda råd, idéer och prisförslag tillbaka. Börja med att skicka ett mejl eller ring oss!   

Vad ingår i trappstädning

Trappstädning är detaljer: att se det torkade gruset som barnvagnarna lämnat efter sig, att hitta spindelnäten i takhörnen och torka av dörrar och handledare samt trappräcken. Precis som att hålla fastighetens tvättstuga ren och snygg, och se till att entrémattan är fräsch. Trappstädning är en investering både i trivsel för de som bor eller arbetar i fastigheten, precis som de som kommer på besök.

Hos oss ingår alltid omfattande grundstädning och vi tar hänsyn till individuella önskemål. Det du behöver få städat ser vi till att hålla rent. Genom åren har vi sett hur en omsorgsfull och regelbunden städning av utrymmen som entrén, golv, trappan, källare, vindsförråd och tvättstuga kan minska slitage i fastigheten. Vi använder rätt medel och metod till rätt yta, vilket också gör städningen vårdande. 

Checklista vid trappstädning

Stora och små uppdrag får plats hos oss. Som fastighetsägare eller bostadsrättsförening är du varmt välkommen att kontakta PD-gruppen, tillsammans skräddarsyr vi uppdraget efter dina behov. Vill du veta vad som kan ingå i en trappstädning finns några exempel listade nedan:
  •   Avtorkning av handledare, trappräcke och ledstång.
  •  Avtorkning av trappor och golv.
  •   Städning av hiss och dammsugning av hissräls.
  •   Damning av fönsterkarmar och putsning av fönster.
  •  Skottning vid entrén och ingångar.
  •   Städning av tvättstuga.
  •   Städning av vindsutrymmen och vindsförråd.
  •   Städning av källare.
  •   Avtorkning av radiatorer och element.

Kontakta oss


Besöksadress
Möllersvärdsgatan 5
754 50 Uppsala

Lokalvård/Förvaltning
Tfn: 018-15 45 40

E-post: