Kvalitativt & miljömedvetet

PD Gruppen utför fastighetsnära tjänster såsom lokalvård, fastighetsskötsel, trädgårdsskötsel, snöröjning, bostadsanpassningar, enklare hantverksarbeten och mycket mer. Vi lämnar nöjdkund-garanti på alla våra tjänster.

Våra områden

Miljövårdsservice

En ren och välvårdad lokal är en del i ett arbetsmiljöprogram

Förvaltning

En välvårdad fastighet inger säkerhet och trevnad vid första intrycket!

Miljöanpassning

Anpassar din miljö efter dina behov!

Vilka är PD Gruppen?

PD Miljövårdsservice, Förvaltning och Miljöanpassning utför städ och lokalvård för kontor, hotell, industrier, verkstäder och övriga offentliga lokaler. 
Vi erbjuder även inre och yttre fastighetsskötsel med fullserviceuppdrag till bostadsrättsföreningar, hyresfastigheter, kommersiella fastigheter och för enskilda uppdrag. Sedan 2015 utför vi även bostadsanpassningar och monterar hjälpmedel för personer med funktionshinder.
Vi ser oss som städ-, och fasthetsskötsel-, och snickeriföretag som med minsta möjliga belastning på miljö och personal, genom en grundligt skolad och yrkesskicklig styrka bestående av 80 medarbetare och med kvalitet som ledstjärna har som mål att leverera en beställning till 100%.

​​​​​​​Med våra ytterst kompetenta medarbetare, vår 34 år långa erfarenhet och vår Nöjd kund-garanti är PD Gruppen ett tryggt och säkert val!

Intresserad? Toppen!

Lämna namn & nummer så ringer vi upp inom 24h!