Bilhallsstädning i Uppsala

ByggstädningByggstädning
Byggstädning

Håll dina företagslokaler i topptrim

Städning är en grundläggande del i arbetsmiljön, men också i ditt företags resultat. Att komma in i en ren och skinande bilhall påverkar med all säkerhet din försäljning positivt. Precis som att en ren lokal är en avgörande del för ett tekniskt verkstadsföretags konkurrenskraft ser en tillverkande verksamhet inom livsmedelsindustrin, rena och hygienska lokaler som en förutsättning för att kunna leverera kvalitet. 

Tillsammans med oss på PD Miljö får du möjlighet att skräddarsy din företagsstädning helt efter vad din verksamhet och din produktion behöver. Vi hjälper en rad olika verksamheter i Uppsala och omnejd med städning, service och underhåll. Med över trettio års erfarenhet i bagaget finns det en mängd kunskaper och erfarenheter som du kommer att ha nytta av. Du som har bilhall eller verkstad kan få hjälp med rengöring och regelbunden städning, precis som företagare inom livsmedelsindustrin.

Verkstads- och industristädning är en investering i miljön

Smuts, fett och olja behöver kunskap och rätt rengöringsmedel för att tas bort. Idag finns det flera olika tekniker som kan användas för att både effektivt och miljösäkert ta hand om kemikalier som används i olika verkstadsmiljöer. Regelbunden städning ger bättre arbetsmiljö men får också din produktion att flyta bättre. Inför städning behöver all utrustning och alla verktyg vara på rätt plats och det blir i förlängningen en bidragande orsak till ordning och reda i din lokal. När allt finns på rätt plats minskar tidssvinn och irritation. Dessutom minskar regelbunden städning slitage och med mindre damm och smutspartiklar i lokalen får också maskiner samt människor en bättre miljö att prestera i.

PD-gruppens anställda har alltid utbildning och kunskap att hantera städning i lokaler där exempelvis olja och andra lösningsmedel används. Detsamma gäller den utrustning som vi använder; den klarar miljökraven och levererar resultat. Att använda rätt skyddsutrustning är för oss självklart. Precis som att vi alltid har koll på gällande arbetsmiljöregler. Den städning du behöver för att vårda din lokal ser vi helt enkelt till att leverera.

Ren bilhall säljer bättre

Vad är viktigt för dina kunder när de kommer in i din bilhall? Förmodligen de objekt som de är intresserade av, men också den service, kunskap och förtroende som du erbjuder. En ren bilhall är en del i ett förtroende och möjligheten att visa ett positivt första intryck. Detaljerna är viktiga och i en verksamhet är städning en av dem.  Vilken typ av städning din bilhall behöver för att visa sitt allra bästa intryck varje gång en kund besöker dig, ser vi till att skapa tillsammans. Du berättar om de behov du har och när det passar bäst för din verksamhet att städningen sköts. Tillsammans med en verkstadsstädning, om det är så att den även ingår i företaget, har du en fullständig företagsstädning.

Checklista vid bilhalls- och verkstadsstädning

För oss handlar allt om en personlig städning efter din verksamhets behov. Vill du veta mer om vad som kan ingå i en bilhallsstädning eller i en verkstadsstädning är du varmt välkommen att kontakta oss. I listan nedan finns några exempel på vad som kan ingå:
  • dammsugning
  • golvvård
  • putsning av fönster och dörrar
  • städning av toaletter och omklädningsrum
  • dammavlägsning av maskiner och arbetsytor
  • fläckborttagning
  • våttorkning samt maskinskurning av golv
  • städning av kontor, arbetsplatser, mötesrum och konferenslokaler
  • städning av allmänna utrymmen samt personalutrymmen
  • städning av utbildningssalar.

Kontakta oss


Besöksadress
Möllersvärdsgatan 5
754 50 Uppsala

Lokalvård/Förvaltning
Tfn: 018-15 45 40

E-post: