Hotellstäd

HotellstädHotellstäd
Hotellstäd
Med våra serviceinriktade och kompetenta medarbetare som lägger ner mycket arbete och fokus på att leverera i perfektion, ska det kännas tryggt att överlåta städningen av era hotellrum, allmänna utrymmen samt restaurang och disk till oss. Vi förstår oss på att varje hotell ser annorlunda ut från ett annat och skräddarsyr därför en tjänst som överensstämmer med era behov.  

PD Miljövårdsservice har en 20 år lång erfarenhet av städning i hotell och vi kan stolt säga att kvaliteten av vår levererade städning håller mycket hög standard. Våra medarbetare utbildas intern i lokalvård och sedan vidare i detaljerna kring respektive hotell. De förses med utförliga arbetsbeskrivningar och städscheman för att garantera att ingen detalj missas. Vi förstår även den tidspress som kan följa av branschen och ser till att alltid leverera i tid. Hotellets kunder kommer alltid att mötas av rena och fräscha rum och ett glatt leende.  
​​​​​​​
Vi åtar oss både helhetsuppdrag, men har också möjlighet att bidra med extra städpersonal vid behov med relativt kort varsel

Kontakta oss


Besöksadress
Möllersvärdsgatan 5
754 50 Uppsala

Lokalvård/Förvaltning
Tfn: 018-15 45 40

E-post: