Byggstädning i Uppsala

ByggstädningByggstädning
Byggstädning

Byggstädning som gör skillnad

Byggstädning är den första städningen när en renovering eller ett nybyggt hus står klart. Under ett byggprojekt pågår det parallellt oftast en löpande grovstädning för att få bort material som inte ska användas längre och rensa upp för nästa steg i byggprocessen. Med byggstädningen får du en första djupare finstädning där du till exempel får hjälp med att ta bort cementfläckar, det värsta byggdammet och överblivet material som fortfarande är kvar.

Ofta krävs det sedan ytterligare en städning som går på djupet och tar hand om alla ytor, golv och ser till att de är rena, blänker och att allt damm är borta. Efter det är det dags för slutbesiktning och sist kommer den avslutande putsningen och städningen innan inflyttning. PD-gruppen hjälper både företag och privatpersoner med grovstädning, byggstädningar och inflyttningsstädningar.

Trygg och säker byggstädning

Idag arbetar PD Miljö med byggföretag och privatpersoner i Uppsala, Stockholm och Märsta. Vi är anslutna till ID06 och har många års erfarenhet av att hjälpa byggföretag med de olika städningarna i ett byggprojekt. Vi vet vad som krävs för att få arbetet gjort och ändå lämna utrymme till hantverkare, så att inte resurser tas från deras arbetsprocess. Våra medarbetare är pålästa om regler och förordningar är certifierade för exempelvis Skylift. Hos oss kan du lägga stora omfattande uppdrag som byggstädning efter bostadsrättföreningens stambyte eller välja oss som städbolag efter en mindre renovering i din bostad. Vi har både kunnandet och flexibiliteten att lösa båda.

Det här ingår i byggstädning

I en byggstädning ingår vanligtvis bortstädning av överblivet arbetsmaterial, bortforslande av byggsopor till återvinning och nedmontering av byggställningar och andra redskap. Dessutom görs en städning där en grovdammsugning görs och en första avtorkning av ytor. Eftersom byggstädning kan göras både av byggbolag och städföretag kan innehållet i erbjudandet skifta en del. Väljer du PD-gruppen får du en byggstädning som du kan skräddarsy efter behov, men som också innehåller  en kontroll av hur mycket ytterligare städning det kan komma att behövas för att slut- och finstädningen ska bli helt perfekt. Ofta kan du tjäna en del tid, och även pengar, på att redan här förbereda för slutstädningen. Vill du veta mer, tveka inte att höra av dig till oss.

 
Checklista för byggstädning

Alla lösningar inom byggstädning skräddarsydds efter ditt behov som kund. Genom åren har vi lärt oss att alla byggprojekt ser olika ut och det gör att du får en flexibel städpartner av oss. Vill du ha exempel på vad som kan ingå i en byggstädning får du gärna läsa mer i listan nedan:

  • Bortforsling och återvinning av byggmaterial
  • Borttagande av cementfläckar, målarfärg och andra fläckar
  • Grov- och findammsugning
  • Avtorkning av golv och ytor
  • Putsning av fönster och dörrar


Kontakta oss


Besöksadress
Möllersvärdsgatan 5
754 50 Uppsala

Lokalvård/Förvaltning
Tfn: 018-15 45 40

E-post: